17:00

IBF Göteborg P01

Referat: Surte IS IBK - IBF Göteborg P01

Killarna blev förberedda på tuff match, sist vi mötte Göteborg fick vi tvåsiffrigt i baken.
En jämn förstaperiod slutade mållöst med chanser åt båda men två grymma målvakter spikade igen.

Gbg tog ledningen i andra perioden men vi replikerade ganska omgående, sedan följer en jämn avslutning av perioden. Sista perioden får vi utdelning på alla våra skott och hastigt och lustigt gör vi ett ryck fram till 5-1, killarna är dock medvetna om att det kan svänga snabbt och slår inte av på takten. Straff för Gbg som gav 5-2, vi kontrollerar dock de sista minuterna och det blev aldrig nervöst.

Alla som spelade skall ha stort beröm för grym inställning och fokus i matchen, kul att se att vi fortsätter utvecklas. Extra + till Kevin som efter att ha varit med på de flesta träningarna fick testa några byten !!